Woman TV

VISUL TAU

Îţi doreşti să lucrezi ca prezentator sau reporter de televiziune?
Nu ai timpul şi banii necesari pentru şcoli de televiziune scumpe şi de lungă durată?
Vrei să ai propriul salariu în cel mai scurt timp?

Houston Academy Television şi Woman TV îţi fac visul posibil.  Trebuie doar să urmezi programul intensiv de televiziune şi vei face mai multă practică decât în oricare altă parte! Iată ce beneficii îţi aducem:
-    40 de ore de practică tv ( pregătire pentru ştiri, intervenţii live, emisiuni divertisment, interviuri, talk-show)
-    6 ore practică pentru presă scrisă
-    6 ore de dicţie
-    portofoliu final ce conţine dvd cu proiect de emisiune ( cea mai bună carte de vizită pentru angajarea într-o televiziune de renume)
-    producerea şi realizarea a două emisiuni (emisiune informativă şi divertisment)
-    şedinţă foto profesională şi retuş profesional pentru 10 fotografii
-    consiliere şi îndrumare pentru angajarea pe postul dorit în tv sau presă scrisă
-    diplomă şi atestat pe specializarea absolvită ( prezentator, reporter, redactor, editor)

Acesta este singurul program de acest gen ce oferă participanţilor o realizare concretă, nu doar pierdere de timp şi bani, punem accent pe practică şi timp câştigat. Singurul pas spre o carieră corectă şi onestă!

Durata programului: o lună ( programul este conceput în aşa fel încât participanţii să poată profesa cât mai repede, este un program intensiv şi cu rezultatele cele mai bune)

Cui se adresează programul:
-    tinerilor la început de drum ce-şi doresc să lucreze în media
-    celor ce-şi doresc o altă profesie decât cea actuală
-    celor ce au experienţă în presă şi doresc o specializare şi o angajare sigură
-    elevilor de liceu ce se pregătesc pentru a deveni jurnalişti
-    absolvenţilor de alte cursuri de televiziune ce nu au reuşit să se angajeze în media ( programul Houston Academy Television este conceput pentru a asigura practică şi plasarea cursanţilor pe locurile de muncă vizate).

Pentru a-ţi arăta că pe noi ne interesează cu adevărat să lucrăm cu tine şi nu facem o afacere din acest program, vor fi admişi la acest curs DOAR cei ce vor trece de preselecţie.

De asemenea, cei admişi o să primească bursă de studiu, adică în loc 1800 lei ( preţul total al acestui curs), ei vor plăti doar 600 lei. Condiţia este să participaţi la preselecţie, iar dacă aveţi talent, spontaneitate şi sunteţi făcuţi pentru această meserie, o să fiţi admişi pe locurile finanţate, costul de 600 lei este menit doar să acopere costurile tehnice şi reprezintă garanţia că ne dorim cu adevărat să lucrăm cu tine şi pe mai departe.

Toate filmările o să fie vizionate de specialiştii media Houston Academy Television!

Preţ total pachet: 600 lei ( preţul include toate filmările, portofoliul special creat, suportul de curs), nu există alte taxe ascunse. ATENŢIE: preţul este valabil doar pentru cei ce trec preselecţia şi există perspective de a colabora pe mai departe cu ei.

Pentru înscrierea la preselecţie, trimite chiar acum un mesaj cu numele tău la numărul de telefon: 0736.687.756. Un operator te va contacta în cel mai scurt timp şi vei primi mai multe informaţii.

Ce are în plus acest stagiu:
-    mai multă practică
-    durată scurtă şi o metodă intensivă, nu mai pierzi timpul urmând şcoli ce durează luni întregi, dar care-ţi oferă mai puţine ore de practică. Deci mai multă televiziune, într-un timp mult mai scurt
-    cursul nu poate fi urmat de oricine, preselecţia este decisivă în procesul de admitere, iar locurile sunt limitate
-    cei selectaţi nu o să plătească preţul total de 1800 lei, ci doar 600 lei, fără nicio altă taxă suplimentară. Aceasta este garanţia noastră că nu ne dorim o afacere, ci doar de a găsi persoane cu care putem lucra pentru viitoarele proiecte de tv şi pentru a le asigura un loc de muncă în tv.
-    Expunere foarte bună, filmările vor fi urmărite de specialişti media şi vei deveni din ce în ce mai cunoscut în această branşă
-    Stagiul se adresează şi celor cu experienţă, dar şi celor ce nu au nicio zi în faţa camerei.

Într-o lună te vom schimba complet! Vino la preselecţie! Nu ai nimic de pierdut, doar de câştigat! Pentru înscrierea la preselecţie, trimite chiar acum un mesaj cu numele tău la numărul de telefon: 0736.687.756. Te aşteptăm!