Woman TV

admin

admin

Sâmbătă, 30 Ianuarie 2016 07:46

Solutia pentru a avea un par superb

Prima luna a anului a ajuns la final si deja am inceput sa visam la primavara si la vremea calda. Nimic nu se compara cu o femeie care este aranjata si frumoasa 10636104 899016030126431 147296077820152003 nindiferent de anotimp, luna sau conditii meteorologice. Tine de respectul de sine, de dorinta de a obtine cat mai multe complimente, cat si de increderea pe care o ai in propria persoana. Parul este fundamental pentru o aparitie seducatoare!

 

De-a lungul timpului, am auzit multe femei plangandu-se de faptul ca parul nu se aseaza cum doresc sau ca este prea ars si nu mai arata bine. Din fericire pentru mine, am gasit rezolvarea pentru aceste probleme inerente. Solutia este: hairstilist Corina Beicus. Afla in randurile ce urmeaza de ce o recomand si cum te poate ajuta!

Miercuri, 25 Martie 2015 06:06

Cum sa-ti aranjezi parul primavara aceasta

Primăvara deja îşi intră în drepturi şi noi, fetele şi femeile, trebuie să o întâmpinăm mai frumoase şi 10984055 1080419415318620 1789874192017877142 nmai zâmbitoare ca niciodată. Aspectul fizic este decisiv, dacă suntem mândre de cum arătăm, cei din jur o să simtă şi o să ne perceapă ca atare. Nu ne permitem minusuri şi nu putem neglija aceste aspecte. Tunsoarea, culoarea părului şi coafura sunt primordiale. Lăsăm în fundul şifonierului fesul şi căciula din timpul iernii şi ne scoatem la iveală pletele atent îngrijite.
 
Întrebarea naturală o să fie: ce se poartă primăvara aceasta? Ce să fac ca să fiu în tendinţe? Răspunsul urmează în rândurile ce urmează!
Marți, 20 Ianuarie 2015 09:39

Tendinte in hairstyling 2015

La începutul fiecărui an, fetele se întreabă în stânga şi în dreapta care sunt tendinţele în materie de hairstyling, dacă flv coafor1se poartă buclele sau părul drept, dacă trebuie să optăm pentru culoarea de abanos precum cea a Albei-ca-Zăpada sau pentru părul bălai al prinţeselor ce-şi aşteaptă prinţul. Lung sau bob, cu breton sau fără, cârlionţi sau coamă de cal, toate sunt variante, iar moda diferă de la an la an.
 
Mărturisesc că niciodată nu m-au interesat aceste tendinţe, mai ales în ultima vreme, nu ascult aceste conversaţii sau dezbateri, nu mă implic, nu-mi bat capul. De ce? Pentru că ştiu exact ce am de făcut ca să aleg mereu cea mai bună variantă pentru mine. Citeşte în rândurile ce urmează cum procedez eu!
Luni, 05 Ianuarie 2015 10:17

Ce trebuie sa faci ca sa ai un an mai bun

Un nou an a început şi este o ocazie bună pentru a ne stabili priorităţi, pentru a ne ambiţiona, pentru a nu mai saria 2amâna rezoluţii luate cu ceva timp în urmă. Acum este momentul schimbării, orice tergiversare nu va face decât să sporească o stare de disconfort. 
 
 
La începutul fiecărui an nou îmi alcătuiesc o listă de dorinţe, de propuneri pentru următoarele luni, iar la sfârşitul lui decembrie verific dacă am dus sau nu la bun sfârşit toate ideile. Am înţeles că mai presus de orice stă sănătatea noastră, felul în care ne simţim, ceea ce facem pentru a trăi în armonie.
 
 
Citeşte în rândurile ce urmează ce să faci ca să ai un an mult mai bun!
Marți, 09 Decembrie 2014 13:01

Cum ne aranjam parul de sarbatori

Magia lunii decembrie ne învăluie la tot pasul, ascultăm colinde, urmărim filmele specifice, începem să ne decorăm ayurveda4casele.
 
Dar cu noi cum rămâne? Noi cum ne aranjăm pentru acest sfârşit de an?
 
Îmi doresc să închei anul 2014 cu un look minunat şi să încep 2015 cu o apariţie de divă. Se zice că aşa cum o să arăţi în noaptea dintre ani aşa o să arăţi şi în următoarele 365 de zile, aşa că trebuie să avem grijă! În articolul de astăzi o să descoperi ce să faci ca să arăţi cel mai bine în noaptea de Revelion, dar nu numai!
Marți, 09 Decembrie 2014 09:28

Cum ne pregatim silueta pentru sarbatori

Cel mai adesea, după sărbătorile de iarnă ne alegem cu câteva kilograme în plus. Este absolut normal! Cum săsaria 1 refuzi deliciosul cozonac, sărmăluţele ticsite de carne tocată, cârnăciorii şi friptura de porc sau tradiţionalele mezeluri? Este greu să facem notă discordantă şi să ne petrecem zilele de Crăciun cu aceeaşi salată pe care o ştim atât de bine, dar totuşi există o variantă să nu ne punem deloc în pericol silueta! Cum? Descoperă soluţia în rândurile ce urmează!
Luni, 15 Septembrie 2014 08:29

Cum sa ai zambetul de Hollywood

Zâmbetul este extrem de important, te luminează, te deschide, îţi schimbă starea de spirit. Pentru ca zâmbetul tău stoma1să fie cuceritor, ai nevoie şi de o dantură perfectă! Acea dantură pe care o vedem la actriţele de la Hollywood, acei dinţi drepţi, egali şi albi… Medicina dentară a evoluat şi visul tău poate deveni acum realitate. Dacă înainte doar aspirai la dantura perfectă şi-ţi imaginai cum te-ar schimba, acum poţi transpune totul în planul realului. Cu două condiţii: să alegi cel mai potrivit tratament şi cel mai bun medic stomatolog!
 
Pentru că doresc să-ţi sar în ajutor, o să te îndrum eu! Citeşte în rândurile ce urmează care este soluţia cea mai bună ca să devii mândră de zâmbetul tău!
Luni, 15 Septembrie 2014 07:18

Cum ne ingrijim toamna

Vara a trecut, toamna îşi intră deja în drepturi, iar noi trebuie să acordăm un plus de îngrijire corpului nostru? De fitness2ce? Pentru a ne păstra pielea catifelată şi fină, pentru a nu ne îngrăşa şi pentru a avea acelaşi tonus ca până acum. Vara avem întotdeauna mai mult chef de mişcare, ne gândim la costumul minuscul de baie şi suntem mai motivate. În articolul de astăzi o să aflăm ce avem toamna de făcut pentru a ne păstra acelaşi aspect fizic plăcut. Până la urmă, felul în care arătăm îşi pune amprenta şi asupra psihicului şi stării noastre generale.
 
Citeşte cu atenţie rândurile ce urmează şi pune imediat totul în aplicare!
Auzeam zilele trecute o întrebare care m-a convins să scriu acest articol. O domnişoară era nelămurită în privinţa apostol1diferenţei dintre o coafeză şi un hairstilist. Mă gândeam că fiecare femeie ştie să facă distincţia şi să fie onestă cu ea şi, mai ales, cu părul ei, dar se pare că nu este chiar aşa. Prin urmare, în articolul de astăzi o să stabilim diferenţa între coafeza din salonul de la colţul străzii şi hairstilistul care chiar are grijă de părul tău!
În ultimele zile am colindat magazinile în lung şi-n lat pentru a vedea cam ce se poartă toamna acceasta, cam la ceppt14 preţuri să ne aşteptăm şi spre ce să ne orientăm. Am fost atentă şi la cumpărători, le-am studiat reacţiile şi vă pot spune că plângerea la unison a fost următoarea: totul este prea scump. 
 
Chiar dacă până la urmă plăteau, mereu era aceeaşi nemulţumire legată de banii care trebuiau scoşi din buzunar. Părinţii se plângeau că trebuie hăinuţe noi pentru şcoală, fetele tinere că trebuie să-şi schimbe garderoba pentru toamnă, iar bărbaţii nici nu mai reuşeau să spună nimic printre atâtea plânsete. Eu nu-mi doresc să încep toamna cu văicăreli, aşa că am găsit soluţia pentru a avea cât mai multe haine noi şi fără să scot sume exorbitante din portofel, ba chiar reuşesc să pun şi la puşculiţă! Citeşte care este soluţia!
Page 1 of 16