Woman TV

Luni, 18 Martie 2013 20:37

Castigatoarea concursului ,,Alege rochia preferata"

Written by 
Rate this item
(2 votes)
Concursul organizat de WOMAN TV împreuna cu EXQUISITE WEAR a ajuns la sfarsit. concurs martie Câştigătoarea are ocazia să-şi aleagă singură rochia pe care doreşte să o primească cadou.
 
Woman TV va aduce aminte ca puteti sa va abonati la NEWSLETTER pe prima pagina a site-ului www.womantv.ro ,  NEWSLETTER WOMAN TV in partea dreapta. Abonandu-va, veti castiga premii frumoase, asa ca nu ratati sansa aceasta!
Sa aflam cine a castigat!
 
 
Premiul pe care îl oferim este rochia pe care chiar câştigătoarea o va alege. Trebuie să intre pe pagina www.facebook.com/exquisitewearbywomantv si sa ne spuna care este modelul dorit. 
 
Castigatoarea este DOINA CRETU! Fiecare etichetare si SHARE in plus s-a calculat ca o noua participare la tragerea la sorti. In cazul in care nu raspunde in 24 de ore, premiul va fi reportat!
 
O rugam sa ne lase un mesaj pe facebook ( fie pe www.facebook.com/womantv1, fie pe pagina oficiala www.facebook.com/womantv) sau mail pe   This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. cu numarul de telefon la care poate fi contactata. In cel mai scurt timp se va bucura de rochia aleasa chiar de ea!
 
Chiar daca nu ai castigat, poti comanda orice model de rochie de pe pagina www.facebook.com/exquisitewearbywomantv Pentru comenzi: puteti suna la numarul de telefon 0736.687.756 sau lasa  un mesaj privat pe pagina www.facebook.com/exquisitewearbywomantv in care sa precizezi produsele dorite, adresa la care vrei sa le primesti si numarul tau de telefon.
 
Felicitari castigatoarei! Woman TV va pregateste un nou concurs, deci nimeni nu trebuie sa fie suparat!
 
NU rata cea mai recenta editie Tendinte Woman TV! Iata ce tinute poti alcatui cu ce ai deja in garderoba! 
-Vezi cum se imbraca femeia moderna
-Ce combinatii poti alcatui
-Preturi la care sa te astepti
-Inspira-te pentru ca iti dam idei de tinute pentru femeia moderna in emisiunea: http://www.womantv.ro/tv/viewvideo/122/fashion-si-tendinte/tendinte-ep-14-tinute-pentru-femeia-moderna.html
 
Cu drag,
Flavia Apostol
www.womantv.ro
Read 1290 times Last modified on Luni, 18 Martie 2013 20:45