Woman TV

Marți, 19 Februarie 2013 19:54

Castigatoarea concursului ,,Cea mai romantica fotografie"

Written by 
Rate this item
(1 Vote)
Concursul ,,Cea mai romantica poza" a ajuns la final.                                   3 seturi cadou concurs MIC                                  
 
 
Woman TV va aduce aminte ca puteti sa va abonati la NEWSLETTER pe prima pagina a site-ului www.womantv.ro, NEWSLETTER WOMAN TV in partea dreapta. Abonandu-va, veti castiga premii frumoase, asa ca nu ratati sansa aceasta!
 
 
 
Sa aflam cine a castigat!

 
Premiul pe care îl oferim este compus dintr-o trusa profesionala si completa de make-up ( farduri de pleoape, blush-uri si 3 fonduri de ten diferite), un kit profesional pentru gene (seturi gene false+aparat de gene cu rezerva) si o frumoasa bijuterie.
Participantii au postat pe pagina www.facebook.com/womantv o poza cat mai romantica si a castigat cine a obtinut cele mai multe aprecieri. Nu a existat tragere la sorti, castigatorul a fost desemnat automat, in functie de numarul like-urilor, imediat dupa incheierea concursului de la ora 22. 
 
Castigatoarea este Pazman Ana.
 
O rugam sa ne lase un mesaj pe facebook ( fie pe www.facebook.com/womantv1, fie pe pagina oficiala www.facebook.com/womantv) sau mail pe   This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. cu numarul de telefon la care poate fi contactata. In cel mai scurt timp se va bucura de cele 3 cadouri!
 
Felicitari castigatoarei! Nimeni nu trebuie sa fie suparat, mai ales ca la Woman TV ne pregatim de un nou concurs. Ramai alaturi de noi si o sa-ti placa la nebunie surpriza pe care ti-o pregatim!
 
In acest week-end te asteptam pe www.womantv.ro cu o editie speciala, de colectie Discutii de Budoar! Un subiect ce o sa te incante! Pana atunci, tu ce alegi: bolero, capa, etola sau haina lunga? Afla ce haine se poarta seara, pentru ce poti opta la o rochie de ocazie, care sunt preturile si tendintele din emisiunea: http://www.womantv.ro/tv/viewvideo/118/fashion-si-tendinte/tendinte-ep13-haine-elegante-pentru-seara.html
 
Cu drag,
Flavia Apostol
www.womantv.ro
Read 1309 times