Woman TV

Sâmbătă, 30 Ianuarie 2016 07:46

Solutia pentru a avea un par superb

Written by 
Rate this item
(1 Vote)

Prima luna a anului a ajuns la final si deja am inceput sa visam la primavara si la vremea calda. Nimic nu se compara cu o femeie care este aranjata si frumoasa 10636104 899016030126431 147296077820152003 nindiferent de anotimp, luna sau conditii meteorologice. Tine de respectul de sine, de dorinta de a obtine cat mai multe complimente, cat si de increderea pe care o ai in propria persoana. Parul este fundamental pentru o aparitie seducatoare!

 

De-a lungul timpului, am auzit multe femei plangandu-se de faptul ca parul nu se aseaza cum doresc sau ca este prea ars si nu mai arata bine. Din fericire pentru mine, am gasit rezolvarea pentru aceste probleme inerente. Solutia este: hairstilist Corina Beicus. Afla in randurile ce urmeaza de ce o recomand si cum te poate ajuta!

 

In primul rand, Corina Beicus nu se gandeste sa arati bine doar dupa ce te-ai ridicat de pe scaunul ei, ea gandeste in perspectiva, luand mereu in calcul modul in1890325 10203647839495733 22304598 o care te poti descurca tu cu podoaba capilara atunci cand nu ai un salon in apropiere. Corina nu ar face niciodata ceva care sa puna in pericol sanatatea firului de par, din contra, ea reuseste sa faca minuni si dintr-un par extrem de chinuit si supus unor grele incercari.

 

Corina Beicus are rabdare, iti explica si te face sa intelegi, nu face ce-i spui tu, te ajuta sa vezi si alte solutii. Ai incredere in ea, este un specialist, prefera sa te refuze decat sa te puna intr-o lumina proasta. Asta numesc eu respect pentru profesie!

 

Mai mult decat atat, pe ea o vezi mereu pozitiva, cu zambetul pe buze si are la-ndemana cele mai bune variante. Nu am vazut-o niciodata dezorientata sau cu capul-n nori, tot timpul a stiut ce are de facut si rezultatul a fost pe masura!

 

De ce va spun toate acestea? Pentru ca mult timp am tot cautat un hairstilist ca ea si am intalnit si experiente nefericite, nu vreau sa treci si tu prin ele, mergi direct la tinta. Cu Corina Beicus alaturi, parul tau o sa fie in culmea fericirii. Meriti sa arati bine si sa emani frumusete! Parul este un element cheie!

 

Fa o programare, fa-i o vizita si garantez ca te vei intoarce si datile urmatoare! Nu are cum sa nu te faca fericita, parul tau va arata asa cum iti doresti, indiferent de starea lui actuala!

 

Pentru a face o programare, o puteţi suna pe Corina Beicuş la numărul de telefon: 0723.592.262 sau printr-un mesaj pe pagina de Facebook: www.facebook.com/hairstilistcorinabeicu.

Corina va aşteaptă la salonul Ayurveda din str. Erou Iancu Nicolae, nr 109.

 

De doi ani o vizitez si nu am de gand sa ma despart de ea vreodata. She is the best! Incearca o data si da-mi de veste! O sa-ti te faca fericita!

Read 1213 times