Woman TV

Marți, 20 Ianuarie 2015 09:39

Tendinte in hairstyling 2015

Written by 
Rate this item
(1 Vote)
La începutul fiecărui an, fetele se întreabă în stânga şi în dreapta care sunt tendinţele în materie de hairstyling, dacă flv coafor1se poartă buclele sau părul drept, dacă trebuie să optăm pentru culoarea de abanos precum cea a Albei-ca-Zăpada sau pentru părul bălai al prinţeselor ce-şi aşteaptă prinţul. Lung sau bob, cu breton sau fără, cârlionţi sau coamă de cal, toate sunt variante, iar moda diferă de la an la an.
 
Mărturisesc că niciodată nu m-au interesat aceste tendinţe, mai ales în ultima vreme, nu ascult aceste conversaţii sau dezbateri, nu mă implic, nu-mi bat capul. De ce? Pentru că ştiu exact ce am de făcut ca să aleg mereu cea mai bună variantă pentru mine. Citeşte în rândurile ce urmează cum procedez eu!
 
flv coafor2Aşa cum vă spuneam, nu-mi pierd timpul citind inutilităţi sau încercând să realizez singură ceea ce văd prin reviste. Eu prefer să primesc o părere avizată şi să mă bucur de cele mai bune rezultate. Tendinţele în modă pentru mine sunt date de o singură persoană: hairstilist Corina Beicuş. Ea ştie cel mai bine ce mi se potriveşte, ce mă avantajează şi ce pot încerca.
 
Dacă se poartă părul negru nu înseamnă că o să renunţ la blondul meu doar pentru a nu mă abate de la modă. Orice tendinţă trebuie personalizată în funcţie de trăsături, comportament, dorinţe. Nu suntem calculatoare care trebuie upgradate mereu cu cel mai recent software. Suntem fiinţe umane, iar un hairstilist adevărat ştie să respecte unicatul şi să scoată ceea ce este cel mai frumos dintr-o femeie.
 
Am urmărit-o pe Corina Beicuş nu numai în relaţia cu mine, dar şi cum se comportă cu1901644 10203392710717673 216813998 n1 celelalte cliente. Este mereu cu un pas înaintea dorinţelor pe care acestea le au, găseşte mereu calea cea mai bună, ştie să evidenţieze fiecare trăsătură şi să dea încrederea necesară celei care doreşte să se înfrumuseţeze. Am întrebat-o cum face să-mi citească cele mai ascunse gânduri, dar bănuiesc că asta se deprinde doar în urma experienţei îndelungate şi a plăcerii enorme cu care îşi practică meseria.
 
Nu a existat nici măcar o dată sa ma ridic de pe scaunul ei nemulţumită, din contră, am uitat de toate problemele şi m-am simţit excelent, mai frumoasă ca niciodată. N-aş schimba-o pe Corina Beicuş pentru nimic în lume, ea ştie ce este mai bine pentru mine şi nu mă interesează ce tendinţe există, ce se poartă sau nu, ştie ea totul şi pentru mine.
 
Este mare lucru să găseşti un profesionist adevărat care să-ţi câştige toată încrederea. Ea a reuşit asta cu mine. Nu vă mai chinuiţi să aflaţi ce se poartă, lăsaţi-vă pe mâna specialistului şi o să mergeţi la sigur!
 
flv coafor3Alegerea mea se va îndrepta mereu spre Corina Beicuş şi îţi recomand să faci la fel, am testat eu înainte suficient şi pentru tine şi ştiu ce vorbesc. Pe Corina Beicuş o găseşti la Salonul Ayurveda din Pipera, str. Erou Iancu Nicolae, nr. 109. De asemenea, dacă doreşti să vorbeşti cu ea, pagina de facebook https://www.facebook.com/hairstilistcorinabeicus te aşteaptă, iar numărul de telefon al Corinei este: 0723 592 262. La salonul Ayurveda vei găsi cea mai plăcută atmosferă, iar Corina te va transforma în cea mai frumoasă prinţesă. 
 
Să ai un an în care să străluceşti şi să emani frumuseţe în fiecare zi!
 
Cu drag,
Flavia Apostol
www.womantv.ro
Read 1575 times Last modified on Miercuri, 21 Ianuarie 2015 06:30