Woman TV

Luni, 05 Ianuarie 2015 10:17

Ce trebuie sa faci ca sa ai un an mai bun

Written by 
Rate this item
(1 Vote)
Un nou an a început şi este o ocazie bună pentru a ne stabili priorităţi, pentru a ne ambiţiona, pentru a nu mai saria 2amâna rezoluţii luate cu ceva timp în urmă. Acum este momentul schimbării, orice tergiversare nu va face decât să sporească o stare de disconfort. 
 
 
La începutul fiecărui an nou îmi alcătuiesc o listă de dorinţe, de propuneri pentru următoarele luni, iar la sfârşitul lui decembrie verific dacă am dus sau nu la bun sfârşit toate ideile. Am înţeles că mai presus de orice stă sănătatea noastră, felul în care ne simţim, ceea ce facem pentru a trăi în armonie.
 
 
Citeşte în rândurile ce urmează ce să faci ca să ai un an mult mai bun!
 
sala 1Sărbătorile trec şi lasă în dar şi câteva kilograme nedorite. Cozonacii, sarmalele, cârnaţii şi piftia nu sunt preparate care nu ne afectează silueta, de fapt ne asumăm acest aspect încă de la început, ceea ce este important este să contracarăm acest efect imediat după sărbători. Una saria iul1dintre priorităţile pentru noul an trebuie să fie neapărat şi practicarea unui sport. Mişcarea nu te ajută doar să slăbeşti, îţi conferă şi o stare de bine, de plăcere, de relaxare, de siguranţă. După un antrenament corect executat simţi că ai mai mult chef de viaţă, mai multă putere, iar când mai vezi şi rezultate în oglindă, atunci devii invincibil. Este esenţial să nu mai pierzi timp preţios şi să începi chiar de astăzi să faci exerciţii fizice. Am spus şi în 2014 şi reiterez şi acum. Cel mai bun loc pentru a face sport este, fără echivoc, Saria Star Club! De ce? Iată şi răspunsul:
 
- Este necesar să faci mişcare într-un loc organizat unde ai aproape specialişti care ştiu ce este cel mai bine pentrusaria 1 tine. Ceea ce este în exces sau prea puţin este nefolositor, totul trebuie executat în măsura corespunzătoare. Antrenorii Saria Star Club ştiu exact de ce ai tu nevoie şi-ţi pot personaliza antrenamentul.
 
- Este bine să frecventezi o sală care îţi poate pune la dispoziţie o gamă variată de servicii. La Saria Star Club, pe lângă cursurile de aerobic şi sala de fitness, găseşti o paletă larga de servicii: solar, masaj, cosmetică, manichiură, cele mai moderne cursuri de tae-bo, remodelare corporală. Totul într-un singur centru!
 
- Aparatura trebuie să fie de cea mai bună calitate pentru ca tu să fii în siguranţă. Nu-ţi periclita sănătatea. La Saria Star Club o să găseşti aparatură performantă, mereu verificată, deci nu ai de ce să-ţi faci griji. Este mai bine să previi decât să suferi ulterior, deci Saria Star Club are un punct forte şi la acest aspect.
 
- Este important ca atmosfera să fie caldă şi prietenoasă, este esenţial ca tu să te simţi bine în sală şi să revii mereusaria iul 4 cu plăcere. De fiecare dată, m-am simţit la Saria Star Club ca acasă sau ca şi cum aş fi proprietarul sălii. Tot personalul este extrem de amabil şi prompt, nu văd feţe posomorâte sau triste, mereu mă încarc cu energie bună.
 
- Preţurile abonamentelor sunt mai mult decât echilibrate. Nu cred să găseşti varianta mai bună în altă parte! De ce să cheltuieşti inutil când Saria Star Club îţi pune la dispoziţie cele mai bune programe, la cele mai bune preţuri?
 
- Igienă şi curăţenie la cele mai înalte standarde
 
- Ai posibilitatea de a-ţi achiziţiona echipamentul sport chiar de la sală, nu mai pierzi timp căutând prin alte magazine.
 
- Sauna. Este minunat să te relaxezi timp de câteva minute după un antrenament executat ca la carte, mai ales în zilele acestea geroase.
 
Toate aceste avantaje într-un singur loc: Saria Star Clubstar3
Începe antrenamentul chiar de luna aceasta, iar în vară o să faci ravagii, o să ai o stare mai bună, o gândire mai pozitivă, un program mai energic. Este momentul schimbării, fă primul pas vizitând Saria Star Club!
 
O sală pe care o recomand cu încredere, o să fii mulţumit, mai este nevoie doar de determinarea ta de a face sport!
La multi ani şi să ai un an minunat!
 
Cu drag,
Flavia Apostol
www.womantv.ro
Read 1573 times