Woman TV

Marți, 09 Decembrie 2014 13:01

Cum ne aranjam parul de sarbatori

Written by 
Rate this item
(1 Vote)
Magia lunii decembrie ne învăluie la tot pasul, ascultăm colinde, urmărim filmele specifice, începem să ne decorăm ayurveda4casele.
 
Dar cu noi cum rămâne? Noi cum ne aranjăm pentru acest sfârşit de an?
 
Îmi doresc să închei anul 2014 cu un look minunat şi să încep 2015 cu o apariţie de divă. Se zice că aşa cum o să arăţi în noaptea dintre ani aşa o să arăţi şi în următoarele 365 de zile, aşa că trebuie să avem grijă! În articolul de astăzi o să descoperi ce să faci ca să arăţi cel mai bine în noaptea de Revelion, dar nu numai!
 
ayurveda1Am tot studiat poze cu anumite coafuri, tunsori, tendinţe în hairstyling, dar am realizat că este inutil ceea ce fac. Cele mai bune decizii le ia un hairstilist priceput, care ştie să individualizeze alegerile. Ce mie mi se potriveşte poate să dezavantaje o prietenă şi invers. Este foarte important ca tunsoarea sau coafura să fie particularizată şi aleasă cu atenţie. De aceea, prefer să dau Cezarului ce i se cuvine şi singura mea grijă să fie să-mi aleg cel mai bun specialist. 
 
Nu a fost simplu să găsesc persoana potrivită, cea în care să am deplină încredere şi care să ia celeayurveda6 mai bune alegeri pentru părul meu, dar se pare că anul 2014 a fost un an cu noroc în această privinţă. Am întâlnit-o pe Corina Beicuş, un hairstilist care îmi citeşte gândurile, care ştie mereu ce mi se potriveşte, cu care mă simt în siguranţă şi ştiu că întotdeauna va lua cele mai bune alegeri pentru mine.
 
O recomand pe Corina Beicus de fiecare dată când am ocazia pentru că mie mi-a salvat părul, i-a redat supleţea pierdută şi m-a învăţat să-l şi îngrijesc corespunzător. Nu se întâmplă mereu să ai parte de oameni care ştiu cu adevărat să-şi practice meseria, dar Corina ştie cu prisosinţă. 
 
ayurveda2Un hairstilist trebuie să vadă în perspectivă, să-şi dea seama ce ţi se potriveşte şi ce nu, să îţi ofere cele mai bune sfaturi şi indicaţii, să cunoască tendinţele şi să aibă capacitatea de a le adapta stilului tău. Practic, acestea sunt lucrurile pe care hairstilistul Corina Beicuş le face de fiecare dată! Şi atunci cum să nu-i apreciezi munca şi să nu o lauzi cu voce tare?
 
Ştiu sigur că voi avea mereu cea mai bună coafură atunci când o voi vizita pe Corina şi te îndemn şi pe tine să-i treci pragul. Vei găsi ceea ce cauţi poate de mulţi ani, dar ce o piaţă mult prea aglomerată de pseudo specialişti nu ţi-a adus. Ascultă-mi sugestia şi o să găseşti un adevărat artist care va avea grijă de podoaba ta capilară.
 
Îţi mulţumesc, Corina Beicuş şi ţin să-mi exprim încă o dată marea admiraţie ayurveda3pe care ţi-o port! Un hairstilist adevărat care profesează cu pasiune, talent, respect pentru client, cunoaştere şi dorinţă!
 
Vrei o tunsoare, culoare sau coafură de Hollywood? Drumul tău trebuie să se îndrepte către Corina Beicuş. O poţi găsi la salonul Ayurveda Beauty, din Pipera, strada Iancu Nicolae, nr 109. 
De asemenea, poţi discuta cu ea şi prin intermediul paginii de facebook https://www.facebook.com/hairstilistcorinabeicus . Nu uita să dai şi LIKE paginii pentru a fi la curent cu toate noutăţile pe care ţi le pregăteşte!
 
Pentru programări: 0723 592 262
 
 
 
Cu drag,
Flavia Apostol
www.womantv.ro
Read 1498 times Last modified on Marți, 09 Decembrie 2014 13:46