Woman TV

Marți, 09 Decembrie 2014 09:28

Cum ne pregatim silueta pentru sarbatori

Written by 
Rate this item
(1 Vote)
Cel mai adesea, după sărbătorile de iarnă ne alegem cu câteva kilograme în plus. Este absolut normal! Cum săsaria 1 refuzi deliciosul cozonac, sărmăluţele ticsite de carne tocată, cârnăciorii şi friptura de porc sau tradiţionalele mezeluri? Este greu să facem notă discordantă şi să ne petrecem zilele de Crăciun cu aceeaşi salată pe care o ştim atât de bine, dar totuşi există o variantă să nu ne punem deloc în pericol silueta! Cum? Descoperă soluţia în rândurile ce urmează!
 
Mai bine previi decât să vindeci! O concluzie deja ştiută şi verificată de-a lungul timpului! Cea mai bună soluţie saria iul 2pentru această perioadă o vei găsi la Saria Star Club, atât înainte de sărbători, dar şi imediat după. De exemplu, prefer să mă antrenez înainte şi să mă răsfăţ cu masaje pentru a arăta splendid în rochia mulată de Crăciun sau de Revelion, dar îmi menţin ritmul de întreţinere şi în noul an pentru a alunga eventualele kilograme ce au fost aduse de minunatul cozonac al bunicii.
 
Sportul face parte din viaţa ta, dar trebuie practicat într-un anumit mod pentru a fi şi eficient, altminteri efortul tău va fi în van. De aceea, eu mă antrenez doar la Saria Star Club pentru că am parte de cea mai bună aparatură, dar şi de suportul celor mai buni traineri de fitness şi aerobic. Mi-am petrecut o bună parte din an în sala de la Saria Star Club şi o să păstrez aceeaşi notă şi pentru ultimele zile din 2014, dar şi pentru începutul noului an.
 
saria 2Te sfătuiesc să accesezi pagina lor de facebook pentru că vei găsi promoţii uimitoare. De exemplu, poţi achiziţiona de acum un abonament de fitness pentru tot anul 2015 la un preţ extrem de mic. Nu cred că o să găsesti în altă parte o variantă mai bună luând în considerare raportul dintre calitatea serviciilor şi preţul oferit. Atenţie doar că oferta este limitata, deci ar fi cazul să te cam grăbeşti. Eu o să aleg mereu Saria Star Club pentru că am element de comparaţie şi ştiu să apreciez calitatea. Alegerea mea va fi aceeaşi şi în 2015! Pagina de facebook este: https://www.facebook.com/SariaStarClub .
 
Nu vreau să închei acest articol fără ca înainte să felicit conducerea şi personalul acestui centru welness pentru minunatele servicii oferite şi mă declar fanul numărul 1. Nu sistez antrenamentul nici la sfârşit de decembrie, iar în ianuarie o să fiu printre primii care păşesc în sală, mai ales că programul sălii este flexibil şi în favoarea clienţilor!
 
Mai multe despre Saria Star Club puteţi afla accesând site-ul: http://www.sariaclub.ro/ro/
 
Cu drag,
Flavia Apostol
www.womantv.ro
Read 1525 times Last modified on Marți, 09 Decembrie 2014 10:42