Woman TV

Luni, 15 Septembrie 2014 08:29

Cum sa ai zambetul de Hollywood

Written by 
Rate this item
(1 Vote)
Zâmbetul este extrem de important, te luminează, te deschide, îţi schimbă starea de spirit. Pentru ca zâmbetul tău stoma1să fie cuceritor, ai nevoie şi de o dantură perfectă! Acea dantură pe care o vedem la actriţele de la Hollywood, acei dinţi drepţi, egali şi albi… Medicina dentară a evoluat şi visul tău poate deveni acum realitate. Dacă înainte doar aspirai la dantura perfectă şi-ţi imaginai cum te-ar schimba, acum poţi transpune totul în planul realului. Cu două condiţii: să alegi cel mai potrivit tratament şi cel mai bun medic stomatolog!
 
Pentru că doresc să-ţi sar în ajutor, o să te îndrum eu! Citeşte în rândurile ce urmează care este soluţia cea mai bună ca să devii mândră de zâmbetul tău!
 
Cu cât vei zâmbi mai mult, cu atât o să te simţi mai bine şi mai împlinită! Aşa că a venit momentul să renunţăm la flvmg2complexele create de o dantură departe de perfecţiune. Un complex este îndepărtat prin înlăturarea punctelor slabe. Dacă dinţii tăi sunt puţini ciobiţi, îngălbeniţi, nu sunt tocmai egali şi nu au aspectul pe care îl doreşti, există acum soluţie! Poţi avea un zâmbet ca de Hollywood cu ajutorul faţetelor dentare. Aceste faţete de ceramică sunt cea mai uşoară modalitate de corectare a defectelor vizibile cu un sacrificiu minim de substanţă dentară. Prin urmare, nu periclitezi în niciun fel sănătatea dinţilor tăi şi ai şi dantura pe care o visezi.
 
Îţi spuneam totuşi că este fundamental să alegi cel mai bun medic pentru tine. În opinia mea, cele mai bune servicii stomatologice le găseşti doar la MG Dental. O clinică în care te vei simţi minunat, vei avea toată încrederea şi rezultate minunate. De ce să rişti când poţi merge la sigur? Experienţa şi calitatea serviciilor transformă această clinică în singura variantă pe care o văd pentru tine! Aflată în centrul Bucureştiului, într-o zonă minunată, cartierul Primăverii, clinica MG Dental a fost concepută ca tu să te simţi bine, să nu mai ai nicio reticenţă faţă de stomatolog şi pentru ca dinţii tăi să aibă o viaţă lungă, fără neplăceri şi dureri.
 
stoma2În plus, la MG Dental vei avea şansa de a fi tratat de un medic excelent, care ştie ce este cel mai bine pentru tine şi care este cel mai avizat în materie de estetică dentară: domnul doctor Vlad Naicu este şeful catedrei de Estetică Dentară ,,UMF Carol Davila”, pe mâini mai bune nu ai cum să ajungi. Dacă vrei dinţi frumoşi şi sănătoşi, dacă vrei să te bucuri mult timp de ei şi să nu ai neplăceri, dacă vrei să fii mândră de zâmbetul tău, atunci drumul tău trebuie să se îndrepte către domnul doctor Naicu şi spre clinica MG Dental. Fără durere, fără timp pierdut, fără neplăcere. Doar confort şi uşurinţă pentru pacient. Profesionalism la cote maxime, iar tu meriţi ceea ce este cel mai bun pentru tine. Nu te lăsa influenţat de reclame trecătoare, alege pregătirea temeinică, competenţele, renumele şi experienţa medicului care urmează să te trateze. Cunosc mulţi medici stomatologi, dar nu m-aş îndrepta către un altul, alegerea mea va fi mereu dl. dr. Vlad Naicu! Mergi şi tu pe o recomandare sigură!
 
Un zâmbet frumos și sănătos este un ingredient absolut necesar pentru succesul social si profesional, precum și pentru creșterea încrederii în sine. Fațetele ceramice sunt foite subțiri de ceramică care se lipesc pe suprafațamg medical4 dinților după șlefuirea unei suprafețe foarte subțiri a smaltului dentar.  Fațetele de ceramică sunt o alternativa  viabila pentru multe cazuri, ce pana acum se puteau rezolva doar prin coroane dentare ceea ce presupunea un sacrificiu mare de substanța dentara. Dacă există soluţii, de ce să nu profităm de ele?
 
Înainte de a lua orice decizie, trebuie să fii informat. De aceea, te sfătuiesc să accesezi site-ul www.mgmedical.ro . Este un site extrem de bine documentat, iar informaţiile o să-ţi fie foarte utile. O să găseşti fotografii cu diferite cazuri şi chiar o secţiune interesantă de smile test. De asemenea, cu un like oferit paginii https://www.facebook.com/mgdental.ro o să fii la curent cu toate noutăţile!
Răspunsul la toate întrebările pe care le ai asupra faţetelor dentare te aşteaptă pe această pagină: http://mgmedical.ro/tratamente/fatete-dentare/
 
Cu drag,
Flavia Apostol
www.womantv.ro
Read 2037 times