Woman TV

Luni, 15 Septembrie 2014 07:18

Cum ne ingrijim toamna

Written by 
Rate this item
(1 Vote)
Vara a trecut, toamna îşi intră deja în drepturi, iar noi trebuie să acordăm un plus de îngrijire corpului nostru? De fitness2ce? Pentru a ne păstra pielea catifelată şi fină, pentru a nu ne îngrăşa şi pentru a avea acelaşi tonus ca până acum. Vara avem întotdeauna mai mult chef de mişcare, ne gândim la costumul minuscul de baie şi suntem mai motivate. În articolul de astăzi o să aflăm ce avem toamna de făcut pentru a ne păstra acelaşi aspect fizic plăcut. Până la urmă, felul în care arătăm îşi pune amprenta şi asupra psihicului şi stării noastre generale.
 
Citeşte cu atenţie rândurile ce urmează şi pune imediat totul în aplicare!
 
Am hotărât să abordez acest subiect pentru că şi eu m-am lovit în trecut de această problemă. Imediat ce fitnessseptembrie apărea pe calendar, forţa mea scădea. Răream sportul, de masaje uitam, bronzul se ducea treptat… Aşa că am tot încercat să găsesc o soluţie, să găsesc ceva care să mă stimuleze şi care să nu mă facă să renunţ la programul meu de îngrijire nici după ce lunile călduroase sunt deja trecut.
 
Soluţia pe care eu am găsit-o se numeşte Saria Star Club. De ce? Pentru că aici găseşti adunate toate serviciile de care tu ai nevoie şi scapi de programări şi drumuri în plus. O singură vizită şi ai rezolvat totul! De când am descoperit acest centru, pot spune că a devenit unul dintre locurile mele favorite, mă simt cel mai bine aici şi am parte de cele mai bune servicii. Iată care sunt activităţile pe care eu le prefer:
 
saria 2- Fitness. Aşa-zisul mers la sală. Da, îmi place sala de fitness de la Saria Star Club. Este extrem de bine echipată, aparatura este sigură, instructorii sunt mereu lângă tine ca să te îndrume şi ca să te ajute, este curată şi mereu aerisită. Antrenamentul în această sală este o plăcere şi creează dependenţă, te face să revii în fiecare zi şi să te simţi chiar vinovat când nu apuci sa ajungi la sala. Fitness-ul la Saria Star Club este obligatoriu!
- Aerobic. Din cap pana in picioare, aerobicul iti poate imbunatati toate functiile corpului si te va face sa te simti mai frumoasa si mai fericita. Facem sport şi ne şi relaxăm. Important de precizat este că la Saria Star Club vei găsi mai multe clase interesante pentru tine. Îţi vei putea alege mişcarea care te încântă cel mai mult. Fie că vorbim de pilates, yogilates, cardio power sau tae-bo, toate au rolul de a te ajuta să te simţi şi să arăţi minunat. Orele sunt dinamice, vesele şi antrenante.
- Masaj. După o oră sau două de sport, parcă relaxarea este cea mai indicată. Masajul anticelulitic şi cel de relaxaresaria iul 4 au rolul de a te tonifia, de a-ţi întineri pielea şi de a te face să uiţi de toate grijile şi problemele. Cum să nu pleci cu zâmbetul pe buze după o şedinţă de masaj atât de minunat efectuată ca la Saria Star Club?
- Toamna începe să se ducă şi bronzul. Saria Star Club s-a gndit şi la acest aspect şi îţi oferă şi bronzare organică. Metoda de bronzare care nu este absolut deloc nocivă sau periculoasă, este extrem de rapidă, în doar câteva minute ajungi la bronzul dorit. Astfel, îţi poţi menţine culoarea ciocolatie fără pericole. Citeşte mai multe despre acest serviciu aici: http://www.sariaclub.ro/ro/solar
saria 1- Orice femeie simte nevoia să se aranjeze. Să-şi întinerească tenul şi să se mândrească cu noua manichiură. La Saria Star Club beneficiezi şi de cele mai bune servicii de manichiuă, pedichiură şi cosmetică. Prin urmare, după ce ai făcut sport, te-ai relaxat la masaj, vine vremea şi pentru înfrumuseţare!
 
După cum observi, o singură programare şi un singur drum făcut îţi pot rezolva toate activităţile de întreţinere. De ce să cauţi locuri diferite când la Saria Star Club găseşti toate aceste servicii sub un singur acoperiş şi în plus sunt şi la cel mai înalt nivel? Sper că înţelegeţi acum de ce spun cu tărie că Saria Star Club este unul dintre locurile mele preferate!
 
Toamna aceasta de poartă Saria Star Club! Afla mai multe accesând site-ul www.sariaclub.ro şi dând LIKE paginii de facebook: https://www.facebook.com/SariaStarClub
 
Cu drag,
Flavia Apostol
www.womantv.ro
Read 2052 times Last modified on Luni, 15 Septembrie 2014 07:35