Woman TV

Marți, 09 Septembrie 2014 19:05

Care este diferenta dintre o coafeza si un hairstilist

Written by 
Rate this item
(0 votes)
Auzeam zilele trecute o întrebare care m-a convins să scriu acest articol. O domnişoară era nelămurită în privinţa apostol1diferenţei dintre o coafeză şi un hairstilist. Mă gândeam că fiecare femeie ştie să facă distincţia şi să fie onestă cu ea şi, mai ales, cu părul ei, dar se pare că nu este chiar aşa. Prin urmare, în articolul de astăzi o să stabilim diferenţa între coafeza din salonul de la colţul străzii şi hairstilistul care chiar are grijă de părul tău!
 
În primul rând, trebuie să menţionez un aspect fundamental. Dacă poţi purta haine chiar şi de la second-hand, nu ai apostol2ce să păţeşti dacă le clăteşti înainte de a le îmbrăca, cu părul nu este aceeaşi situaţie. Te poţi lăsa pe mâna unui neprofesionist, diletantismul este în floare la ora actuală, scoţi mai puţini bani din buzunar, dar nu te aştepta să arăţi precum vedetele de la Hollywood. Un păr compromis nu-şi revine cu uşurinţă, pot trece ani până să repari ceea ce o coafeză distruge din neştiinţă sau neatenţie. Este datoria ta să te protejezi şi să nu te bucuri de un voucher sau un discount, tratamentele ulterioare te vor costa mult mai scump.
 
Diferenţa dintre o coafeză şi un hairstilist? Simplu. Intră în orice coafor de cartier şi după fă-i o vizită Corinei Beicuş. Antiteză mai clară nu găsesc. Coafeza de cartier va face ce îi vei spune apostol5tu, nu-şi va da cu părerea pentru că nu are o opinie, Corina Beicuş te va ghida ea spre cea mai bună alegere, îţi va spune ce te avantajează şi ce nu, va preveni neplăcerile şi va scoate tot ceea ce este mai frumos din tine!
 
Ştiu cât de greu se reface un păr, mai ales dacă vorbim de un fir sensibil şi subţire cumapostol6 este al meu, dar există totuşi soluţii. Sigur că nu le vei găsi la cea care abia ştie să ţină peria în mână, dar un profesionist te va conduce spre drumul cel bun.
 
Un hairstilist se pregăteşte constant, cunoaşte tendinţele, participă la cursuri şi seminarii. În fiecare lună, Corina Beicuş îmi povesteşte despre noutăţile din domeniu, nu ratează niciun stagiu de pregătire şi este mereu la curent cu tot ce apare. Se pregăteşte cu perseverenţă ceea ce a făcut-o să devină profesionistul de astăzi.
 
Părul meu este pe cele mai bune mâini şi poate să fie şi al tău. Hairstilistul Corina Beicuş este mereu deschisă celor care doresc să-i ceară sfatul sau îndrumarea. Aşa că, dacă aveţi nelămuriri, cel mai bine ar fi să-i lăsaţi un mesaj pe apostol3facebook Corinei (https://www.facebook.com/corina.beicus?fref=ts)  şi o să primiţi un răspuns pertinent şi folositor, indiferent de salonul pe care îl frecventaţi. Este o prezenţă mai mult decât plăcută, caldă, cu mult bun-simţ, aşa cum ar trebui să fie mai totţi hairstiliştii. În locul vostru, i-aş da mesaj şi aş şi vizita-o cât mai repede.
 
Meriţi o tunsoare care să ţi se potrivească, o culoare care să-ţi vină bine şi un păr ca deapostol4 revistă. Să vă mai spun ceva. Nu ştiu cum face, dar după ce am văzut mai multe femei aranjate de hairstilistul Corina Beicuş, pot afirma cu toată convingerea că are o baghetă magică ce şterge câţiva ani din buletin. Cum face? Faceţi o vizită salonului Glare Beauty (www.glarebeauty.ro ) şi o să aflaţi!
 
Felicitări, Corina Beicuş, mă bucur din suflet că te cunosc!
 
Cu drag,
Flavia Apostol
www.womantv.ro
Read 2268 times