Woman TV

Luni, 01 Septembrie 2014 07:23

Cum sa te imbraci toamna aceasta cu bani putini

Written by 
Rate this item
(1 Vote)
În ultimele zile am colindat magazinile în lung şi-n lat pentru a vedea cam ce se poartă toamna acceasta, cam la ceppt14 preţuri să ne aşteptăm şi spre ce să ne orientăm. Am fost atentă şi la cumpărători, le-am studiat reacţiile şi vă pot spune că plângerea la unison a fost următoarea: totul este prea scump. 
 
Chiar dacă până la urmă plăteau, mereu era aceeaşi nemulţumire legată de banii care trebuiau scoşi din buzunar. Părinţii se plângeau că trebuie hăinuţe noi pentru şcoală, fetele tinere că trebuie să-şi schimbe garderoba pentru toamnă, iar bărbaţii nici nu mai reuşeau să spună nimic printre atâtea plânsete. Eu nu-mi doresc să încep toamna cu văicăreli, aşa că am găsit soluţia pentru a avea cât mai multe haine noi şi fără să scot sume exorbitante din portofel, ba chiar reuşesc să pun şi la puşculiţă! Citeşte care este soluţia!
 
ppt13Soluţia este PPT.RO! Singurul magazin de unde poţi cumpăra haine superbe la preţuri extrem, dar extrem de mici. Bluze, tricouri, blugi, pantaloni, treninguri, tot ce-ţi doreşti te aşteaptă la PPT, iar ceea ce este cel mai important este că nu trebuie să cheltuieşti deloc mult, din contră,ppt12 îţi iei cantitate dublă de produse faţă de oricare alt magazin şi-ţi mai rămâne şi pentru fondul de economii. Mai mult de atât nu se poate!
 
În magazinul onlline www.ppt.ro o să găseşti hainele care se poartă toamna aceasta, articolele cu cea mai mare căutare şi priză la public. Cu banii cu care în alt magazin ai fi putut cumpăra o ţinută completă, la PPT poţi schimba toată garderoba. 
 
În plus, hainele pe care le vei găsi la PPT sunt de cea mai bună calitate, materiale foarte bune, reziste la multe spălări, deci te vei putea bucura mult timp de produsele achiziţionate acum.
 
ppt11Eu spun că PPT.RO este alegerea cea mai bună pentru toamna aceasta. Îippt10 îmbrăcăm pe cei mici pentru şcoală, ne dichisim noi în cele mai trendy combinaţii marca PPT şi facem cadouri frumoase şi soţilor sau iubiţilor. Cât despre buget, acesta nu va fi deloc afectat. Deci gata cu văicărelile, avem o toamnă prea frumoasă la dispoziţie, hai să ne bucurăm de ea!
 
Te sfătuiesc să dai LIKE paginii de facebook https://www.facebook.com/ppt.ro , o să găseşti combinaţii deja realizate pentru tine de echipa PPT şi sunt tare reuşite! Site-ul te aşteaptă în fiecare clipă www.ppt.ro , aşa că nu-mi rămâne să-ţi spun decât ,,spor la cumpărături!”
 
Cu drag,
Flavia Apostol
www.womantv.ro
Read 2200 times Last modified on Luni, 01 Septembrie 2014 08:10