Woman TV

Marți, 22 Iulie 2014 07:42

Cum sa pregatesti cel mai sofisticat meniu

Written by 
Rate this item
(0 votes)
Mereu am fost atrasă de reţetele inedite, de combinaţiile neaşteptate şi produsele de calitate. Gastronomia poate fi Beat Caduffartă dacă ai piesele şi informaţiile necesare.
 
Astăzi o să aflăm cum putem face cele mai neaşteptate combinaţii, preparate cu care ne putem surprinde în totalitate invitaţii, indiferent de pretenţiile pe care le au. Ce părere ai de nişte chifteluţe cu magiun?
 
Ţi se pare imposibilă asocierea? Află că nu este şi vezi ce alte propuneri îţi aducem!
 
Magiunul de prune Topoloveni a fost ingredientul inedit folosit de celebrul chef elveţian Beat Caduff în cadrul unui chiftelute cu magiunLive Cooking Show desfăşurat la restaurantul Caduff’s Wine Loft din Zurich. Evenimentul s-a bucurat atât de participarea reprezentanţilor Ambasadei României de la Berna şi a unor oameni de afaceri români stabiliţi în Elveţia, cât şi de prezenţa unor jurnalişti elveţieni specializaţi în gastronomie şi a desertreprezentanţilor unor magazine gourmet din această ţară.  Chef Caduff a prezentat invitaţilor cum pot prepara reţete inedite combinând Magiunul de prune Topoloveni cu carne, fasole sau brânză. Astfel, invitaţii s-au delectat cu bruscheţe cu Magiun de prune Topoloveni şi prosciutto, urmate de chifteluţe de carne cu brânză feta servite cu fasole albă, totul alături de un sos pe bază de Magiun de prune Topoloveni şi vin, iar la desert, o răcoroasă cremă de brânză cu fructe proaspete şi magiun.
 
Chef Beat Caduff, autorul unei cărţi de gastronomie şi unul dintre bucătarii preferaţi de Luis Figo sau Gerardbruschete Depardieu a pus la dispoziţia organizatorilor propriul restarant, în care se regăseşte o impresionantă colecţie de vinuri, reuşind să combine gustul preparatelor sale cu vinul potrivit care să le înnobileze gustul. 
 
ES Anca Opris ambasadorul Ro in ElvetiaEvenimentul de la Zurich face parte din programul de promovare pe fonduri europene accesat de Sonimpex Topoloveni în 2013, cu o valoare totală de aproape 1 milion de euro. Magiunul de prune Topoloveni este singurul produs românesc inclus în programul “Eureka: descoperiţi comorile Europei!” care se va desfăşura în perioada 2013-2016 în Elveţia, Norvegia şi Federaţia Rusă. Magiunul din prune Topoloveni este singurul produs din România care beneficiază de fonduri europene pentru promovare deoarece este singurul produs care a obţinut certificatul de “Indicaţie Geografică protejată ” acordat de UE. Este Furnizor al Casei Regale a României, multiplu premiat „Superior Taste Award” de către Institutului pentru Gust şi Calitate Bruxelles, Ambassador of the “Romanian tradiţional taste“, Poate fi introdus în dietă de la vârstă de 6 luni - când începe diversificarea alimentaţiei; este permis şi persoanelor bolnave de diabet, cu acordul medicului curant, conform unui studiu realizat la Institutul Naţional de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice N.C.Paulescu. Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% românesc, 100%natural, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanţi, fără gluten. 
 
Mai multe informaţii despre magiunul de prune Topoloveni şi produsele Topoloveana găsiţi pe http://www.magiun-sonimpex.ro şi pe pagina oficială de Facebook “Magiun de prune Topoloveni”.
Read 1223 times