Woman TV

Marți, 24 Iunie 2014 07:14

Gustarea ideala din timpul zilei

Written by 
Rate this item
(1 Vote)
Dacă zilele trecute vorbeam despre micul-dejun şi am stabilit importanţa lui, acum a venit rândul gustărilor. silueta
Deseori, ni se întâmplă să avem un program extrem de aglomerat şi să uităm chiar să mai mâncăm. Amânăm ora de masă, preferăm să acordăm întâietate altor activităţi şi când ajungem seara spre noaptea acasă, dăm iama în frigider. Sigur că dacă se întâmplă o dată, nu este nicio problemă, dar dacă devine obişnuinţă, atunci să ne aşteptăm şi la câteva kilograme acumulate.
 
Niciodată nu trebuie să-ţi chinui organismul, să- frustrezi şi să îngradeşti orice senzaţie de foame.
 
Trebuie permanent să-l păstrezi într-o stare bună, să debordezi de energie şi să uiţi definitiv ce înseamnă starea de foame. Citeşte în rândurile ce urmează ce soluţie am găsit pentru tine!
 
pirifanŞi programul meu este împotriva meselor regulate, dar fac tot posibilul să am o educaţie şi nişte reguli alimentare debaton prune migdale la care să nu mă abat. De pildă, niciodată nu plec din casă fără batoanele mele preferate de la Pirifan. Sunt ideale pentru momentele în care te cuprinde foamea şi simţi că te cuprinde o stare de leşin. Fix în acel moment, scot din geantă batonul salvator şi am înlăturat orice problemă. Imediat îmi recapăt vitalitatea, îmi revine cheful de muncă, iar seara, atunci când ajung acasă, nu mai resimt foamea care m-ar fi chinuit dacă toată ziua aş fi ţinut post negru. Aceste batoane sunt uşor de găsit şi procurat, sunt la îndemâna tuturor, nu-ţi ocupă loc şi eşti pregătit pentru orice situaţie. Prin urmare, putem spune că aceste batoane devin un must have în geanta ta de serviciu.
 
Eu ador batonul cu prune. Acesta are şi tărâţe de ovăz şi migdale, dar ceea ce este şi mai important este că reprezintă şi o sursă importantă de beta glucan. Despre gust nu va pot spune decât că este senzaţional, îţi conferă o stare de saţietate şi face parte din gama Tranzit Mix. Încearcă-l măcar o dată şi organismul o să-ţi mulţumească.
 
baton prune potocaleDe asemenea, dacă acest baton te-a cucerit, poţi să-l încerci şi pe cel cu prune, tărâţe de ovăz şi portocale. Acesta vine la pachet şi cu omega 3. De altfel, eu mereu am două tipuri de batoane diferite la mine. Singura problemă este că o să faci poftă cu ele şi dacă faci parte dintr-o colectivitate, atunci pregăteşte-te că o să roiască doritorii în jurul tău. 
 
Prunele sunt favoritele mele, dar şi smochinele îmi plac. Pirifan parcă mi-a cititbaton smochine curmale gândurile şi au introdus pe piaţă şi batonul cu smochine, tărâţe de ovăz şi curmale. Un deliciu, mai ales că este şi bogat în fibre.
 
Aceste batoane Pirifan sunt alegerea ideală pentru gustările din timpul zilei, alege-le şi nu mai neglija mesele. Ai nevoie de alimente de calitate pentru a putea fi mereu la randament maxim. 
 
Te invit să descoperi mai multe despre aceste produse pe care eu le apreciez de pe site-ul www.pirifan.ro , iar dacă vrei o pagină bogată în informaţii nutriţionale, atunci dă LIKE paginii: https://www.facebook.com/pages/Pirifan-Distribution-SRL/360949810664063
 
Abia astept gustarea zilei. Astăzi o să mă bucur de batonul cu prune, tărâţe de ovăz şi migdale de la Pirifan.
 
Cu drag,
Flavia Apostol
www.womantv.ro
Read 1403 times Last modified on Miercuri, 25 Iunie 2014 19:17