Woman TV

Duminică, 22 Iunie 2014 06:16

Ce mancam la micul-dejun

Written by 
Rate this item
(1 Vote)
Micul-dejun este extrem de important pentru mine, niciodată nu îl neglijez, indiferent de cât de încărcat îmi estemicdejun programul. Nu aş putea să-mi încep ziua şi să am putere să duc totul la îndeplinire fără masa mea de dinainte de plecare. Este ca şi cum planifici o escapadă pe litoral, dar în loc să te opreşti şi la staţia de benzinărie, tu pleci direct la drum. Da, este posibil să fie de ajuns combustibilul din rezervor, dar dacă nu este şi ajungi în pană, pe marginea drumului? Eu nu-mi doresc această staţionare, aşa că regula mea este sfântă, micul-dejun este obligatoriu! 
 
Alegerile pe care le facem pentru prima masă a zilei sunt şi ele extrem de importante. Despre un mic-dejun ca la carte o să vorbim astăzi şi o să stabilim ce trebuie să conţină.
 
Aşa cum exemplificam mai devreme, maşina are nevoie de benzină pentru a putea parcurge un drum, noi avem png-e1347874650701nevoie de hrană ca să ne putem suştine programul încărcat de peste zi. Şi calitatea combustibilului trebuie luată în consideraţie, dacă cifra octanică este mai mare, motorul o să fie bucuros, dacă ne zgârcim şi alimentăm cu ce este mai ieftin, automobilul o să pornească, dar în timp poate fi afectat. Paralela se aplică şi meniului nostru. Dacă dimineaţa aleg să mănânc covrigi şi pâine uscată nu o să am acelaşi randament ca atunci când alegerea mea a fost una gândită.
 
1466123 271839832940700 1852950660 nNicio zi nu începe fără cerealele mele preferate. Da, ador să beau lapte cu cereale, ca atunci când eram mică şi mă pregăteam pentru grădiniţă. Aşa cum atunci îmi dădeau energie şi alergam toată ziua, tot aşa, şi acum, mă menţin în forţă şi cu chef de viaţă. Când vine vorba de cereale eu cunosc un singur brand: ROMMAC.
Gama lor este variată, de la corn flakes, cereale dulci, până la cereale dietetice şi fitness. Pentru orice gust şi pentrufiber-sticks-Custom3 orice scop. Luna aceasta am declarat că preferatele mele sunt cerealele FIBRE STICKS. Acestea au 27% tărâţe de grâu şi fiind cereale integrale eliberează lent energia din carbohidraţii complecşi. Prin urmare, mă hrănesc, au un gust minunat şi-mi ţin şi de foame.
 
Optez pentru fibre sticks şi înainte de antrenamentul de sală, dar şi atunci când am un probram extrem de încărcat la birou. Este simplu, vreau să am energie şi să excelez în tot ce fac, atunci aleg ROMMAC, vreau să fac sport şi mişcare, tot către Rommac mă îndrept, vreau doar să lenevesc acasă, Rommac reprezintă tot cea mai bună variantă pentru că îmi protejează silueta.
 
Eu vă invit să aflaţi mai multe despre produsele şi gama pe care o oferă accesând site-ul www.rommac.ro . De asemenea, o idee bună ar fi să daţi like paginii https://www.facebook.com/pages/SC-Rommac-Trade-SRL/109625155828836, o să găsiţi multe informaţii utile despre nutriţie!
 
Poftă bună la cereale!
 
Cu drag, 
Flavia Apostol
www.womantv.ro
Read 1341 times Last modified on Duminică, 22 Iunie 2014 06:29