Woman TV

Abecedarul unei vieti noi

1234 ,,Abecedarul unei vieţi noide Flavia Apostol este mai mult decât un volum ce se înscrie în categoria dezvoltare personală, este soluţia şi sprijinul de care ai nevoie, este cartea ce odată citită, o vei ţine permanent pe noptieră pentru că de fiecare dată când o vei consulta, vei găsi noutăţi şi rezolvări. După ce o vei parcurge, vei realiza că în paginile dintre coperte se află rezolvarea problemelor tale. Nu este suficient să o citeşti o dată, vei simţi mereu nevoia să reciteşti anumite pasaje şi vei găsi mereu cel mai bun răspuns.

Ţi se adresează acest volum dacă:

 • Eşti nemulţumit de viaţa ta sentimentală
 • Aspiri la o iubire adevărată
 • Eşti dezamăgit de partenerul/partenera de cuplu
 • Nu-ţi găseşti drumul şi menirea în viaţă
 • Ai probleme financiare şi nu reuşeşti să te descurci. O să descoperi care este motivul impasului şi o să înveţi să-l depăşeşti
 • Te confrunţi cu un blocaj profesional
 • Vrei să slăbeşti sau să ai silueta pe care acum doar ti-o imaginezi
 • Visezi, dar nu-ţi poţi transforma aspiraţiile în realitate
 • Vrei o viaţă mai bună
 • Doreşti să scapi de orice frică ce-ţi îngrădeşte libertatea
 • Vrei să-ţi transformi numele într-un brand
 • Simţi nevoia unei schimbări în viaţa ta
 • Dacă vrei să te împlineşti sentimental, profesional şi financiar.

 

 comandaPreţul unui volum este de 29 de lei. Comandă volumul ,,Abecedarul unei vieţi noi” de Flavia Apostol apasand butonul alaturat. Lasa-ne datele si un reprezentant WomanTV te va contacta imediat.

12345Iată ce scrie Flavia Apostol chiar la începutul primului capitol:

,,Îţi mulţumesc şi mă onorează nespus că acest volum se află în mâinile tale. Îmi doresc din suflet să găseşti în paginile ce urmează răspuns la cât mai multe dintre frământările ce te acompaniază zilnic, să capeţi măiestria de a calma vâlva şi forfota lăuntrică şi să te convingi că singurul tău stâlp în acest ciclu de viaţă trecător eşti numai tu. Pentru că cel mai mult mi-am dorit ca această carte să se definească prin practicabilitate şi aplicabilitate, îţi propun încă din primele rânduri o mică prinsoare, o învoială ce să ne transforme în părţile de drept ale unui contract cu titlu simbolic. Tu trebuie să te angajezi că vei citi cu maximă atenţie şi chibzuială fiecare rând ce-l vei întâlni în paginile ce vor urma, că nu vei face lectură pe diagonală şi nici nu vei fenta anumite capitole. Eu, în schimb, îţi garantez că minim cinci capitole ţi se vor părea scrise doar pentru tine pentru că se vor potrivi mănuşă situaţiei şi circumstanţelor tale prezente. Nu pot să-ţi spun care sunt capitolele în care te vei regăsi, dar îţi făgăduiesc că în minim 5 dintre capitole vei găsi rezolvarea şi soluţia pentru problema ce te apasă sau vei reuşi să tai nodul gordian cu mai multă pricepere decât Alexandru Macedon. Nu fac promisiuni fără consistenţă, deci profită de paginile ce urmează.” Flavia Apostol – ,,Abecedarul unei vieţi noi”

Îţi promitem că:

    O să te regăseşti în minim cinci din capitolele cărţii
    Nu o să te mai simţi niciodată singur şi debusolat. O să transformi acest volum în prietenul tău cel mai bun şi mai sincer. Singura condiţie este să citeşti fiecare pagină cu atenţie maximă.
    O să reuşeşti să alungi tot răul din viaţa ta şi să te întovărăşeşti cu fericirea. ,,Abecedarul unei vieţi noi” te va duce pe scurtătura spre fericire.

Structura cărţii:

Flavia-Apostol-2014-01-28-181337-LD2 1952,,Abecedarul unei vieţi noi” cuprinde 29 de capitole, tot atâtea litere cât conţine alfabetul. Fiecare literă va fi o nouă lecţie şi o nouă etapă spre atingerea fericirii depline. Nu este o carte care să te înveţe cum să ai performanţe la birou şi nici cum să seduci sau să flirtezi. Este un produs ce îmbină totul pentru ca tu să te armonizezi. Nu ai cum să fii împlinit doar cu succesul profesional, o să tânjeşti după dragoste şi mângâiere, iar frustrarea o să submineze mulţumirea până când o va destitui şi va prelua conducerea. Este imposibil să te satisfacă doar dragostea partenerului, lipsa de independenţă materială şi absenţa reuşitei în câmpul muncii, te vor încercăna şi nu vei mai avea acelaşi aplomb nici în casa dragostei.

,,Abecedarul unei vieţi noi” îţi va aduce reuşita pe toate planurile: sentimental, profesional şi financiar. Cel puţin 5 din capitolele acestui volum au fost scrise ca pentru tine şi vor răspunde frământărilor actuale, restul vor fi plusul de care ai nevoie pentru a excela.

Reguli înainte de a începe lectura:

   

Flavia-Apostol-2014-01-28-200250-LD2 2340Să nu citeşti mai mult de un capitol pe zi! Este nevoie de timp pentru a rumega corespunzător fiecare idee. Dacă vei face o lectură în grabă, există riscul de a pierde chiar soluţia pentru tine. Acordă-ţi timp, ziua şi capitolul!
    Nu este nevoie să respecţi ordinea capitolelor din cuprins. Citeşte în funcţie de titlul ce-ţi stârneşte cel mai mult interesul, dar ai grijă să nu omiţi nimic. Rezolvarea pentru tine poate fi ascunsă tocmai în secţiunea pe care o eviţi.
    Acordă-ţi câteva minute de gândire în fiecare seară, înainte de culcare! Vezi cum poţi aplica cele citite în viaţa ta!
    Crede că viaţa ta poate să o ia pe scurtătura spre fericire şi citeşte conştiincios fiecare rând!

,,Abecedarul unei vieţi noi” nu este o carte ce o cumperi ca să se aşterne praful pe ea, este o investiţie ce se va amortiza la scurt timp după terminarea lecturii. Este volumul de care nu o să te mai poţi desprinde şi pe care nu o să-l împrumuţi niciodată, vei ţine mult prea mult la el, este soluţia tuturor neajunsurilor şi nemulţumirilor tale.

,,Abecedarul unei vieţi noi” este cheia ce-ţi va deschide scurtătura spre fericire.

Preţul unui volum este de 29 de lei. Comandă volumul ,,Abecedarul unei vieţi noi” de Flavia Apostol apasand butonul de mai jos. Lasa-ne datele si un reprezentant WomanTV te va contacta imediat.

 

comanda

Flavia-Apostol-2014-01-28-202709-LD2 2407Flavia-Apostol-2014-01-28-175318-LD2 1887,,Abecedarul unei vieţi noi” este cadoul pe care îl dăruiesc celor ce râvnesc la o existenţă definită eminamente de bucurie, prosperitate şi împlinire. Mi-aş fi dorit să găsesc un volum asemănător atunci când mă simţeam asemenea unei frunze ce s-a desprins de copac şi a rămas în bătaia vântului. Am în intenţie să reduc periplul spre atingerea fericirii tale la nivel rezumativ, iar dacă şi tu vrei o scurtătură, atunci prezenta carte este soluţia!
Nu vei mai întâlni o lucrare asemănătoare, iar ajutorul ce o să răsară din aceste file este unic tocmai pentru că arhitectura acestui tom are la bază practicabilitate, aplicabilitate, soluţii ce pot fi folosite imediat şi care îţi pot schimba cu adevărat viaţa.
Vrei să transformăm ideaticul în faptic? Îţi doreşti ca aspiraţia şi speranţa să prindă fond şi formă? Eşti pregătit să ştergi greşelile şi să o iei pe scurtătura spre fericire? Dacă răspunsurile sunt afirmative, deschide cartea şi apucă-te de studiu!
Dezavuez reveria şi îmbrăţişez iniţiativa, iar după ce vei reuşi ceea ce-ţi doreşti, te rog să mă păstrezi la loc de cinste!”

 Flavia Apostol

Flavia-Apostol-2014-01-28-181232-LD2 1946Flavia-Apostol-2014-01-28-173607-LD2 1831Flavia-Apostol-2014-01-28-190841-LD2 2140Flavia-Apostol-2014-01-28-195438-LD2 2312