Woman TV

admin » 11am - Jun 24, 2012
www.womantv.ro In aceasta editie, mergem in parc sa ne antrenam, dar...
Rating: 2.1 (351 Voturi)

Comentarii Film

Comments  

 
costin
0 # costin 2012-07-16 07:00
Buna emisiune..de fapt este exact ceea ce se doreste sa fie : o initiere a incepatorilor in ceea ce se numeste miscare in aer liber. In ceea ce priveste comentatiile userului "un fan" e clar ca acesta incurca teribil notiunea de antrenament in sala cu genul de antrenament spontan facut oriunde in aer liber. Iar chestiunea cu antrenamentul facut in sufragerie e clar ca userul acesta ori are o sufragerie foarte mare in care poate sa si alerge sau pur si simplu acolo se simte el bine.
Reply | Reply with quote | Quote
 
 
un fan
+1 # un fan 2012-06-28 22:53
Daca ati fi fost vreunul, sunt convins ca ati fi mers prin diferite scoli si ati fi incercat sa ii educati pe cei mici, nu pe cei mari care dupa spusele dvs sunt "ignoranti" dar in acelasi timp au portofelul pregatit ca sa va plateasca pe dvs. sa nu care cumva sa-si piarda "motivatia" dupa cateva sedinte petrecute intr-o sala.
Reply | Reply with quote | Quote
 
 
Flavia Apostol
+1 # Flavia Apostol 2012-06-29 07:54
Va multumesc tare mult pentru timpul acordat! Avand in vedere ca a fost un antrenament de inceput, am simtit nevoia sa purtam aceasta converstie! Probabil Dvs. aveti deja o baza de la care plecati, dar sunt si persoane care s-au bucurat de aceste informatii! Va pot asigura ca toate editiile viitoare din aceasta categorie vor fi eminamente practice si vor prezenta strict antrenamente! De altfel, asta am facut si in prima editie si o sa facem in continuare, asa ca o sa va rog doar sa faceti abstractie de sfaturile de la inceput, in cazul in care le considerati inutile! Sfaturile de nutritie si de dieta le gasiti in categoria Dieta. Exista doua emisiuni deja disponibile, emisiuni realizate cu dna dr Mihaela Bilic si saptamana ce vine o sa-l am invitat pe dl prof. Mencinicopschi! Asa ca va invit in aceasta sectiune si va astept si acolo comentariile! Incercam sa satisfacem toate dorintele si va multumesc tare mult pentru precizarile Dvs.! Cu drag si va stau oricand la dispozitie, Flavia.
Reply | Reply with quote | Quote
 
 
un fan
+1 # un fan 2012-06-28 22:52
Cum am afirmat si la inceput, n-am invatat nimic concret. Spuneti-ne va rog, veti fi in stare vreodata sa dati un sfat concret in ce priveste alimentatia sau antrenamentele, altele decat acelea precum "Aveti grija ce mancati si cu ce va umpleti frigiderul" ? Stim cu totii ca pentru aceste sfaturi dvs cat si alti antrenori cereti o anumita suma de bani ca la inceput sa le vindeti povestea clasica ca sa ii atrageti. Asa ca v-as ruga frumos sa nu incercati sa ne prostiti ca sunteti un iubitor al sportului.
Reply | Reply with quote | Quote
 
 
un fan
+1 # un fan 2012-06-28 22:51
Pot afirma ca mi-am pierdut 45 de minute din viata urmarind acest reportaj/interv iu cu o senzationala gargara a domnului Oprea, nu am invatat mai nimic concret, poate doar cuvantul "esenta" repetat de nenumarate ori in primele 20 de minute. Mie imi suna a "gargara ieftina de popa de tara". Nu cred ca este cineva interest de asta, poate doar de exercitiile fizice care trebuiesc executate, felul in care trebuiesc executate si ordinea lor. Poate imi puteti explica rostul de a iesii in parc pentru 5 minute de pre workout, urmat de 2 serii a cate 30 de repetari a diferitelor exercitii si 10 minute de alergare la final ? Toate insumate la un loc nu necesita mai mult de 20-25 minute. Pentru ce trebuie parc ? Aceste exercitii pot fi facute foarte bine si in sufragerie, cu atat mai mult, vreti sa slabiti si sa aratati bine, nu veti incepe cu aceste exercitii fizice. Mai degraba va cumparati un dvd si faceti aerobic in casa, mult mai eficient decat aceste exercitii.
Reply | Reply with quote | Quote
 

Adauga un comentariu la aceasta emisiune

Security code
Refresh

Comment to Facebook